Endast tre veckor kvar till Emeet i Göteborg Johanna Allhorn, Chefredaktör på ehandel.se

Endast tre veckor kvar till Emeet i Göteborg

2018-08-21 08:00

Om tre veckor är det äntligen dags för Emeet i Göteborg. Vi har pratat med Johanna Allhorn, Chefredaktör på ehandel.se inför eventet.

Emeet besöker Göteborg för tredje året i rad och dagen till ära inleds med en intervju tillsammans med Johanna Allhorn och grundarna av Revolutionrace. Därefter kommer dagen fortlöpa i ren Emeet-anda där ledorden som vanligt är "våga dela med dig"!

Hej Johanna, Emeet om tre veckor - först och främst, Hur känns det?

Det känns jättebra! Jag ser verkligen fram emot Emeet och att träffa Niclas och Pernilla Nyrensten. De har gjort en fantastisk resa med sitt bolag Revolutionrace och det ska förstås bli intressant att höra mer om hemligheten bakom succén.

Vad kan vi förvänta oss av din intervju?

Jag hoppas och tror att både jag och publiken kommer att lära oss en hel del om att snabbt bygga en internationell e-handel som dessutom är lönsam. Jag vill även ge en bild av entreprenörerna Niclas och Pernilla och vad som fick dem att dra igång det här projektet. Vad beror framgångarna på? Vilka har varit de största utmaningarna? Det finns hur mycket som helst att ta upp.

Vilka ämnen är heta just nu?

Internationella möjligheter och utmaningar samt nyheter på fraktområdet tycker jag är två intressanta e-handelsområden just nu.

Vad tycker du om Emeet?

Jag tycker att den främsta fördelen med Emeet är att det är ett event som går att anpassa helt efter vad man är intresserad av. Sen tycker jag också om att alla har möjligheten att lyfta ämnen som de vill ta upp, och förstås att det är ett lysande tillfälle att träffa andra e-handlare. '

Varför ska man komma på Emeet Göteborg?

E-handeln växer och utvecklas med en otrolig hastighet och Emeet Göteborg är ett lysande tillfälle att uppdatera sig om det senaste. Jag är helt säker på att det blir en både givande och underhållande dag. Hoppas att vi ses!

Vi tackar Johanna för intervjun och vill även passa på att påminna om att ansöka om biljett och det gör ni enklast via denna länk: BILJETT! 

Praktiska detaljer hittar ni på vår eventsida.

Sahra Thurdin

Eventkoordinator

Jobb på Ehandel.se

Gudrun Sjöden Design AB söker:

Produktägare

Lomax Sweden AB söker:

Online Marketing Assistant - Helsingborg - Lomax Sweden AB

Plantagen Sverige AB söker:

Junior Webbredaktör

MM Sports söker:

Inköpare till MM Sports


Om Ehandel.se

Vi är en objektiv community och nättidning utan ägarintresse från leverantörer. Vårt mål är att främja svensk e-handel genom att sprida kunskap.

Kontaktinformation

info@ehandel.se

Vill du annonsera?

marknad@ehandel.se

Bolagsinformation

EHANDEL SE AB
Orgno. 556861-7517

Emblem Emblem Emblem
×

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Varje fredag får du exklusiva nyheter först av alla samt en summering av hela veckan. Stäng denna ruta