SPONSRAD ARTIKEL FRÅN Swish
Enklare och snabbare e-handel med Swish

Enklare och snabbare e-handel med Swish

2017-09-04 08:00

Sveriges mest omtyckta* mobila betalsätt finns även tillgängligt för e-handel och m-handel. Tjänsten har länge varit efterfrågad och har på kort tid blivit ett populärt betalsätt online.

Från notan till näthandel

Swish har sedan starten 2012 haft en stadig tillväxt. Tjänsten, som utvecklades som en enkel betaltjänst för betalningar mellan privatpersoner, inkluderar nu även företag, föreningar och organisationer. Att swisha betalningar har på kort tid blivit vardag. Vi har gått från att swisha varandra för restaurangnotor, till att swisha glasskiosken och skänka pengar till välgörenhet med Swish. Sedan januari i år är det även möjligt att betala med Swish vid köp online. Att kunna betala med Swish online och i appar är något som länge har efterfrågats av användarna och har på kort tid blivit populärt.

Allt fler företag väljer att ta betalt med Swish

Sedan Swish för handel lanserades har flera stora företag valt att erbjuda sina kunder möjligheten att swisha betalningen för sina köp online. Idag har över tusen företag anslutit sig till Swish för handel. Numera kan kunder swisha för tågbiljetten, lotter och kläder hos stora företag som SJ, Svenska Spel, Lindex och Stadium.

”Swish för handel är ett naturligt steg i Swish utveckling. I takt med att e-handel och m-handel växer är det också naturligt att Swish ska finnas som ett betalningsalternativ online. Swish vill förenkla köpprocessen för såväl privatpersoner som företag.”, säger Anna-Lena Wretman, VD för Getswish AB.

Swish har på kort tid blivit ett av de mest populära betalsätten, särskilt för de som genomför köp via mobiltelefonen. Bara några dagar efter att Swish lanserades som betalsätt hos SJ valde en av tre kunder att köpa sin biljett i SJ:s app via Swish, och på sj.se valde en av fem kunder Swish. Senast i helgen gjordes över 150 000 betalningar via Swish för handel. 

Swish hemsida hittar du mer information om tjänsten.

*Källa: Sifo, 2017

Jobb på Ehandel.se

Jewelrybox.se söker:

E-commerce Ninja

iDeal of Sweden söker:

CTO / SYSTEM DEVELOPER

Tailor Store söker:

Marketing Coordinator

E37 System AB söker:

Säljare inom e-handel


Om Ehandel.se

Vi är en objektiv community och nättidning utan ägarintresse från leverantörer. Vårt mål är att främja svensk e-handel genom att sprida kunskap.

Kontaktinformation

info@ehandel.se

Vill du annonsera?

marknad@ehandel.se

Bolagsinformation

EHANDEL SE AB
Orgno. 556861-7517

Emblem Emblem Emblem
×

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Varje fredag får du exklusiva nyheter först av alla samt en summering av hela veckan. Stäng denna ruta