Ett e-handelshotell och bokningsinfo för Emeet

E-handelskonferensen Emeet börjar närma sig. Vi hade som ni vet biljettsläpp i förra veckan. Ett släpp som tog ner Sveriges bästa e-handelssida utan större problem. Många lyckades dock ta sig igenom och få in en anmälan.

Kontrollera er anmälan

Annons

Tyvärr är det så att alla som anmält sig inte fått en biljett. Vissa anmälningar var felaktiga och vi har fått rensa bland dessa. De som inte fått en biljett har blivit meddelade via e-post.

Vill ni vara säkra har vi dock en funktion som visar om ni fått en biljett och att anmälan godkänts. Gå till denna sida och skriv in din e-post under "Kontrollera din biljettstatus" så ser du din bokning, om du har en.

Håll hoppet uppe via Reservlistan

Till er som antingen gjort en felaktig anmälan eller helt enkelt inte fått en biljett så uppmanar vi er att skriva upp er på reservlistan som ni hittar här. Det kommer kanske dyka upp fler biljetter och då går vi först och främst via denna lista.

Eftersom e-handlare ofta är ensamma under större delen av året, alla dagar utom Emeet för vissa. Så har vi sett till att alla e-handlare kan bo under samma tak för att maximera minglandet.

"Alla e-handlare måste bo ihop så vi kan ha efterfest", säger Dan Nilsson, Emeet-ansvarig.

Hotellet är fixat av företaget Destly som uppenbarligen älskar e-handel. Ni finner bokningslänken här. Vill ni bo ihop med Sveriges trevligaste e-handlare bör ni alltså använda denna länk.

Annons

Vi ses förhoppningsvis på Emeet!

Annons