Ett paket med gratis frakt under granen

Amazon är kända för sitt Prime-medlemskap som kostar 79 dollar per år och ger flera fördelar. Du får bland annat fri frakt på alla beställningar men även tillgång till gratis film och böcker via Amazons olika tjänster.

Nyligen reviderade Amazon sin gräns för gratis frakt för icke Prime-medlemmar. Detta ifrån tidigare beställningar över 25 dollar till nuvarande gränsen på 35 dollar.

Annons

Detta gör förstås Prime-tjänsten ännu mer attraktiv för Amazon-beroende shoppare. Nu har dock Amazon även öppnat upp för att ge bort Prime-medlemskap i present.

- Medlemmar har berätta för oss att de vill ge bort Prime som en gåva och vi är glada att kunna erbjuda denna nya funktion lagom till julhandeln. Våra kunder kan nu ge bort bekvämligheten i obegränsad gratis tvådagarsfrakt till sina vänner och släktingar - en gåva som kan avnjutas hela året om, säger Greg Greeley, VP för Amazon Prime.

Över 15 miljoner artiklar skall finnas tillgängliga med fri frakt för Prime-medlemmar.

Den nya tjänsten går att beställa här och man anger vilken dag som den lyckliga mottagaren skall få ett mail som berättar att de nu är en del av Prime. Frågan är hur många av dessa mail som kommer dimpa ner i brevlådor på julafton (eller juldagen i USA).

 

Källa: Press

Annons