Extra kapital ska hjälpa Tasspass att expandera

Den rikstäckande onlinebokningstjänsten för hundpassning, Tasspass, har tagit in en såddinvestering i bolaget för att fortsätta sin expansion i Sverige. Jimmy Lundström, Ascendico och grundare till RefinedWiki, blir även ny styrelseledamot i Tasspass.

Tasspass.se lanserades i våras med målet att göra det enklare för hundägare att komma i kontakt med Sveriges hundrastare, hundpassare, hunddagis och hundpensionat. Via sajten kan hundägare enkelt boka de olika tjänsterna på nätet.

Och Tasspass har inte bara lockat hundägare, utan även investerare. Jimmy Lundström, Ascendico och grundare till RefinedWiki har nu gått in med extra kapital i företaget.

Annons

– Värdet av Tasspass onlinebokningstjänst för hundpassning är uppenbar för hundägare runt om i landet. På några få månader har företaget visat en kapacitet att snabbt skala sin tjänst. Det är en fungerande och hållbar affärsmodell redan från start som har stor potential att växa ytterligare, säger Jimmy Lundström som sedan tidigare även sitter i appföretaget Qnekts styrelse.

Bidrar med erfarenhet och kompetens

Hur mycket pengar det rör sig om vill man inte kommentera men Jimmy Lundström blir även ny styrelseledamot i Tasspass. Och med den nya finansieringen planerar Tasspass att fortsätta sin expansion i Sverige.

– Jag välkomnar Jimmy till styrelsen och som investerare i Tasspass. Han bidrar med både erfarenhet och kompetens till bolaget som vi har stor nytta inför vår fortsatta expansion, säger Peter Wieslander, vd Tasspass.

Källa: Press

Annons