Fraktjakt satsar på fysisk butik i Jönköping

Jämförelsetjänsten Fraktjakt öppnar butik i Jönköping. Där kan kunderna köpa emballage, få hjälp med att packa sin vara och boka frakt. Paketen kan de lämna i butiken som hos vilket fraktombud som helst.

Fraktjakt lanserade sin jämförelsetjänst 2008 och sommaren 2013 gjorde man den största uppdateringen sedan starten, Fraktjakt 2.0. Sedan tidigare erbjöd man en enkel jämförelse av transportörernas olika fraktpriser. Något som utökades med eget TA-system och en mer avancerad jämförelsetjänst där du kan använda ditt eget fraktavtal.

Nu är det dags för nästa stora steg när man klivet ut i den fysiska världen.

Annons

– Vi växer så att det knakar just nu och det känns extra kul att göra tvärtom vad många andra gör som går från fysisk handel till e-handel, säger Joakim Ekström på Fraktjakt.

Smarta och glada förpackningar

I butiken, som finns i Jönköping, kommer kunder att kunna köpa emballage, få hjälp med att packa sin vara, boka frakt och lämna sina paket. I samma veva har man lanserat DHL Home Delivery med hemleveranser till privatpersoner, samtidigt som de jobbat med integrationsmoduler till flera olika e-handelsplattformar.

– Vi har märkt att efterfrågan på fraktrelaterade produkter ökar och inte minst från privatpersoner. I butiken finns både smarta och ”glada” förpackningar. Emballage behöver inte vara brunt, säger Joakim Ekström.

Källa: Press

Annons