Fraktjakt utökar jakten på den bästa frakten

Jämförelsetjänsten Fraktjakt har expanderat sin tjänst och det ska vara den största förändringen sedan starten 2008. De erbjöd sedan tidigare en enkel jämförelse av transporttörernas olika fraktpriser. Detta utökas nu med eget TA-system och en mer avancerad jämförelsetjänst där du kan använda ditt eget fraktavtal.

Fraktjakt har tagit sin jämförelsetjänst till en ny nivå. De kallar den Fraktjakt 2.0 och förändringarna skall vara kosmetiska samtidigt som nya funktioner lagts till.

Förutom att de har kvar sin jämförelse av transportöreras bruttopriser så ska de nu även kunna förmedla specialavtal mellan kund och transportör.

Annons

– Som nystartat företag är det svårt att förhandla till sig ett bra fraktavtal, så det blev ett naturligt steg för oss att helt enkelt hjälpa kunden till ett eget förmånligt fraktavtal direkt med transportören, säger Joakim Ekström på Fraktjakt.

Fraktjakt meddelar även att de nu tar på sig kappan som ett komplett TA-system. Det ska också gå att köpa billig frakt utan tillgång till eget fraktavtal.

- Idag kan man köpa frakt genom oss antingen utan tillgång till ett eget fraktavtal eller så kan man använda sitt egna fraktavtal genom oss (eller båda) och boka sin frakt där fraktjakt då skapar fraktsedlar, EDI, bokning av transport, även verktyg för att följa upp och spåra sina paket, säger Joakim.

Källa: Press

Annons