Fraktjätten storsatsar på säljet – tar in fyra nya chefer

Stjäl kompetens från DHL och UPS.

PostNord är i rekryteringstagen. Företaget meddelar idag att försäljningsorganisationen är mitt uppe i en förändringsresa. En resa som bland annat innebär nya resurser inom sälj.

Logistikföretaget har nu rekryterat fyra stycken nya säljchefer.

Annons

- Linda Johansson, Markus Andersson, Mikael Lundholm och Sofia Johansson heter de nya säljcheferna som börjat inom PostNord Sverige. Tillsammans med sina team och resten av organisationen ska de arbeta med att öka kundnöjdheten och bidra till en positiv kundresa, skriver PostNord i ett pressmeddelande.

De nya cheferna ska ha en “gedigen erfarenhet av ledarskap och logistikbranschen”. Linda, Sofia och Mikael har tidigare jobbat hos konkurrenten DHL och Markus kommer närmast ifrån UPS. Målet sägs vara att bygga marknadens bästa säljorganisation.

Linda Johansson blir ny försäljningschef för Large Accounts i Västra Götaland och Markus Andersson får samma roll men i Stockholm Syd. Sofia Johansson blir ny försäljningsområdeschef för specialistförsäljning logistik och Mikael Lundholm ny försäljningschef Key Account för södra Sverige.

Annons