Fyndiq byter namn

Från Fyndiq.se till Fyndiq Snabbt.

Från och med idag byter Fyndiq namn på sin marknadsplats - från Fyndiq.se till Fyndiq Snabbt. Syftet ska vara att tydliggöra vilka fördelar man som kund kan få genom att handla via marknadsplatsen.

Tydliggör skillnad mellan app och sajt

En annan tanke är att företaget vill tydliggöra skillnaden mellan sajten Fyndiqs.se och den nya appen Fyndiq Superbilligt.

Annons

- Under åren har nästan 2 miljoner svenskar handlat på Fyndiq.se och en av de saker som kunderna uppskattar mest, utöver våra låga priser, är vår snabba leverans. Vi vill med namnbytet trycka lite extra på detta och har därför valt namnet Fyndiq Snabbt. Fyndprodukterna kommer snabbt från våra duktiga handlare och det kommer fortsatt att vara fri frakt på alla köp som sker via Fyndiq.se, säger Mårten Al Fakir Larsson, varumärkeschef på Fyndiq AB, i ett pressmeddelande.

LÄS ÄVEN: Fyndiq hakar på Wish-hysterin - startar Fyndiq Superbilligt

"Expressleveranserna här för att stanna"

För att bevisa sin snabbhet lanseras nu även erbjudandet Expressleverans, där ett stort urval av produkterna ska kunna nå kunden på en till två dagar.

- Under julhandeln erbjöd vi och våra handlare expressleveranser. Det fungerade väldigt bra och var populärt, så nu är Expressleveranserna här för att stanna, säger Fredrik Norberg, marknadschef på Fyndiq.

Annons