Fyndiq firar en halv miljon unika kunder

Merförsäljningskanalen Fyndiq, som numera använder epitetet The Bargain Super Store, rapporterar att de nådde 500 000 unika kunder denna vecka. Samtidigt passar de på att meddela att företaget jagar nya medarbetare för att behålla deras "hypertillväxt".

Målet är, som tidigare meddelats, att bli ett Amazon för fyndvaror.

Annons

– Vi är så glada för alla våra nya kunder som hittar fyndprodukter på Fyndiq. Med över 500 000 kunder efter bara 3 år, ser vi fram emot att serva dem och många fler i framtiden, säger VD och medgrundare Dinesh Nayar.

Men för att kunna serva fler kunder med fyndvaror behöver företaget anställa fler. Fyndiq har en hel sida dedikerad till ansökningarna som idag är nio stycken.

– Jag kan utan tvekan säga att vi har ett av de mest talangfulla teamen bland startup-företagen i Europa just nu och vi är angelägna om att hitta fler duktiga människor att ansluta sig till oss. Under 2014 är ett av våra viktigaste fokusområden att skala upp teamet och nu vill vi hitta allt ifrån jurister, designers, datanalytiker till varumärkeschefer, säger Dinesh Nayar.

 

Källa: Press

Annons