Gents CFO lämnar för en annan e-handlare

Ska hjälpa e-företaget att nå 100 miljoner.

I februari kunde Ehandel.se rapportera om att Gents satsar på internationell tillväxt och att de således hade tagit in Euroflorists tidigare vd, Laszlo Varga, i e-handelsföretagets styrelse. Men nu blir företaget av med sin CFO, Chief Financial Officer, Andreas Barkhagen.

LÄS ÄVEN: E-handelsstjärna till styrelsen för Gents - satsar internationellt

Annons
Annons

Andreas Barkhagen stannar i sin roll men byter företag till JS Energi. Han kommer att tillträda tjänsten officellt i början av augusti. 

- Vi har de senaste åren vuxit med flera 100 procent och med en verksamhet som bedriver e-handel i flera europeiska länder. Vår verksamhet har vuxit och blivit betydligt komplexare, detta är något som gör att vi nu är i behov av en CFO inom JS Energi, en roll som tidigare har delats inom ledningen tillsammans med externa aktörer, säger Peter Borgman, vd på JS Energi, i ett pressmeddelande och fortsätter:

- Rekryteringen av Andreas är en nödvändighet för att vi ska kunna ha rätt fokus och kontroll i vår resa att nå 100 miljoner i omsättning 2022.

Andreas har varit CFO på Gents i över ett och ett halvt år. Sammanlagt har han närmare 20 års erfarenhet från olika ekonomibefattningar och däribland från Com Hem.

- Jag ser verkligen fram emot att bidra med min kompetens och mina erfarenheter till en för mig ny branch. JS Energi har de senaste åren verkligen imponerat, både genom sin starka tillväxt men även med sitt kunderbjudande. Det är med stolthet som jag tillträder och det ska bli mycket inspirerande att ansluta till den fortsatta framgångsresan, säger Andreas Barkhagen.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!