Glöm bokstäverna – säg det med en Tradera-emoji

Nu kan Traderas kunder uttrycka sina auktionskänslor med en passande emoji.

Tradera höjde nyligen avgiften för säljare på marknadsplatsen, något som inte uppskattades av ett flertal säljare på auktionssajten. I ett försök att lätta upp stämningen, eller så har det inte alls med detta att göra, så har Tradera nu tagit fram 60 egna emojis.

Det så att deras kunder ska kunna uttrycka sina känslor kring ett köp eller ett sälj på ett lämpligt sätt. 

Annons

– Många av våra kunder har efterfrågat emojis som kan uttrycka de känslor som kan uppstå kring en auktion. Det kan vara en nagelbitande upplevelse som till slut får dig att vilja strö pengar omkring dig eller ge någon en hjärtstämpel, säger Marcus Almén, Brand Activation Manager på Tradera.

Bli nostalgisk med en Gameboy-emoji

För de som tyckte det var bättre förr så har Tradera även tagit fram ett gäng emojis med en lite mer nostalgisk touch. Bland annat ett Gameboy, en Nintendo-konsol, en kobratelefon, en back med LP-skivor samt den forna fartraketen Puch Dakota.

– Många samlare som är intresserade av nostalgiprylar och äldre teknik hänger på Tradera i jakt på nya fynd, och vi ville ta fram extra emojis bara för dem. Särskilt LP-skivor går väldigt bra på Tradera just, och den kategorin har växt betydligt det senaste året, säger Marcus Almén.

För att kunna lägga vantarna på en kobratelefon i emoji-form måste du ladda ner Traderas emojis genom appen Commerical Emojis på App Store. Appen är gratis och fungerar med iOS.

Annons