Gör er redo för Fest och Supersessioner på Emeet

Eftersom e-handlare ofta lever i en mörk grotta större delen av året tänkte vi fixa en passande festlokal till Emeet. E-handelsmiddag och efterfest kommer att ske i Skyddsrummet Fest & Eventlokal som ligger vid Söder Mälarstrand i centrala Stockholm.

Skyddsrummet är dock ingen mörk grotta utan en riktigt häftig festlokal som består av tre sammanhängande delar; Bergrummet, Tegelrummet och Loungen. Ni kan se lite bilder här.

Annons

Mer information om vad som kommer ske i detta Skyddsrum kommer skickas i helgen till de deltagande. En sak vi redan nu kan säga är dock att ta med kontanter för kortterminaler gillar inte bergrum. Detta gäller förstås baren, annars är det mesta gratis. En spektakulär fest är att vänta där billig bar och grymma DJ:s utlovas.

- Vi har lagt mycket krut på festen i år och hittat en lite annorlunda festlokal där vi hoppas alla e-handlare kommer ha en trevlig middag och en riktigt rolig efterfest, säger Dan Nilsson, Emeet-ansvarig.

Supersessioner och vanliga sessioner

Något annat spektakulärt, och som är nytt i år, är supersessions (supersessioner). Dessa är som en vanlig session men på steroider och med kända e-handlare. Redan nu vet vi att Alice Löfgren från Junkyard dyker upp och Jarno Vanhatapio från Nelly. Det kommer vara lite mer styrda sessioner men där alla i rummet kan delta.

Alla kommer dock inte kunna delta på dessa supersessioner utan man får välja någon som man vill gå på. De lär även dokumenteras så att man inte missar något viktigt. I helgen släpps registreringen till dessa supersessioner och det är begränsat med platser så håll utkik i mailen, ni som har en Emeet-biljett.

Föranmäl din session

De vanliga sessionerna, som även de är mycket lärorika, kan man redan nu föranmäla. Har du ditt ämne färdig så är det bara att gå till Emeet-sidan här på Ehandel.se och skriva in din e-post (med biljett) och sedan fylla i ämne, beskrivning och eventuell önskad tidpunkt på dagen. Vi kommer sedan förifylla gridden med dessa sessioner.

Annons

Det var allt om Emeet vi hade att delge just nu. Mer information kommer som sagt i helgen till de som fått en biljett. Vi ses förhoppningsvis på onsdag i nästa vecka.

Föranmäl nu din session, för utan sessioner blir det inget Emeet.

Annons