Hade inbrott i butiken – gjorde reklam för e-handeln

En butik i Stenungsund tog tillfället i akt att boosta webbshoppen.

När Denim & Brands herrmodesbutik i Stenungssund fick inbrott för fjärde gången på sju månader tröttnade de rejält och bestämde sig för att uttrycka sitt missnöje. 

"Dessutom är det fraktfritt"

Men istället för att bara skriva en arg lapp till tjuven, satte de upp en hel skylt - där de även tog tillfället i akt att upplysa kunderna om deras webbshop.

Annons

- FATTA! VILL NI HANDLA PÅ NATTEN HAR VI EN WEBBSHOP! DESSUTOM ÄR DET FRAKTFRITT! skrev företaget på skylten, följt av den webbadress där nattugglorna kan göra sina inköp.

En bild på skylten lades sedan ut på Twitter, med hälsningen att personalen städar för fullt i butiken och öppnar klockan 10.

Det som stals i den senaste räden härom natten var i huvudsak kostymer, rockar, jackor och kläder från märken som HugoBoss och Jofama. 

"Nu var det tydligen dags igen"

Enligt butikschefen Louise Fahlén har situationen varit tuff att hantera för butiken, men ordningsmaktens arbete har på sistone gett visst resultat.

- Polis och väktare har varit fantastiska och efter tredje inbrottet tog de fast två av tjuvarna, varpå den ena av dem nu sitter i fängelse. Men nu var det tydligen dags igen, skriver hon till Ehandel.se.

Uppdaterad:
Nyheten har uppdaterats med information om inbrottsvågen som butiken utsatt för den senaste tiden.

Annons