Hans nya e-handel ska samla allt det goda på ett ställe

Premiär för Konfektbutiken.se.

För ett par veckor sedan slogs porten upp till Konfektbutiken.se, som är tänkt att bli det självklara tillhållet för kunder som älskar godis. Sortimentet ska vara handplockat från lokala tillverkare såväl som globala varumärken.

- Vi på Konfektbutiken tycker bara att den bästa konfekten är bra nog. Därför är vi noggranna när vi väljer ut vårt sortiment. Vi vill erbjuda god konfekt, lakrits och choklad med bra kvalité och härliga smaker där fokus ligger på hantverket och bra råvaror, berättade företaget nyligen i ett pressmeddelande.

Annons

Satsar på finare segment

I Konfektbutikens sortiment ryms olika typer av choklad och lakrits, samt konfektkorgar med olika typer av innehåll. Det går att handla allt från välkända varor från till exempel Marabou och Fazer, till mer exklusiva produkter. 

Konfektbutikens ambition är dock att i första hand sälja varor ur det finare segmentet.

Hur har det gått sedan lanseringen?

- Det är en lång resa och man måste börja någonstans. Men hittills har vi fått ett jättetrevligt gehör. Det trillade in order från dag ett och många hör av sig och berättar att de gillar sajten, säger Sebastian Westerlund till Ehandel.se.

Annons