Headler får konkurrens av Themobilestores grundare

I dag lanseras AudioNation.se, en renodlad hörlursbutik på nätet som säger sig ha Sveriges bredaste sortiment av hörlurar.

Tidigare idag kunde vi berätta om hur rekommendationssajten Reco, med branschprofilen Anton Johansson, ska göra en storsatsning på e-handeln och ta sig an företag som Trustpilot. Nu får Anton själv, som sedan 2010 driver hörlursbutiken Headler, smaka på lite konkurrens.

I dag lanseras nämligen AudioNation.se, en ny renodlad hörlursbutik. Bakom satsningen står Rashid Waraich, en e-handelsentreprenör som bland annat driver nätbutiken Themobilestore.se.

Annons
Annons

– Vi kommer redan från dag ett ha Sveriges bredaste sortiment av hörlurar, och har redan många av de stora varumärkena med på satsningen, säger Rashid Waraich, grundare och VD på Themobilestore.

En viktig accessoar

Ambitionerna är helt klart höga och i butiken ska det gå att hitta allt från hörlurar för sport, gaming, barn och kontor till marknadens hetaste nykomlingar. En bredd som är ett måste enligt Rashid då kunderna blivit mer trendmedvetna och insatta i varumärken kring elektronik.

– Hörlurar har blivit mer av en viktig accessoar än ett tillbehör. Kunderna vet vad de vill ha och vilka märken som är bra, därför är det viktigt att ha ett stort sortiment av stora och kända varumärken, säger Rashid Waraich.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!