Hektisk butiksexpansion för skånska byggjätten på nätet

Byggvaruhandlaren från Helsingborg fortsätter att bygga ut sin satsning på inspirationsbutiker runt om i Sverige.

Tidigare i veckan presenterade Skånska Byggvaror en ny inspirationsbutik i Malmö. Men mars blir en hektisk månad för e-handlaren, som de kommande veckorna ska öppna fyra butiker till. De övriga ska ligga i Falun, Uppsala, Örebro och Värmdö. Samtliga butiker öppnar den 14 eller den 21 mars. I samband med expansionen ska Skånska Byggvaror ha anställt "en massa nya medarbetare".

- Nu tar vi på allvar klivet ut i Sverige och blir ännu mer tillgängliga för människor i flera centralorter och handelsområden. Våra besökare kan känna och klämma på uterum, växthus, fönster och dörrar för att bli övertygade om att vi erbjuder bäst stil, kvalitet och värde för pengarna. Dessutom med kunnig butikspersonal som hjälper människor förverkliga drömprojektet, säger Beiron Palm, affärsutvecklingschef Skånska Byggvaror.

Annons

Butikerna, som precis som de flesta av sina föregångare ska öppna inne hos företagen Plantagen, ska ge besökarna en autentisk miljö där de kan ta del av Skånska Byggvarors uterum och andra produkter.

En nyhet är dock att byggvarujätten nu satsar på så kallade “virtuella butiker”, skärmar i butikerna, där kunderna själv kan sätta ihop till exempel ett uterum och få en offert på vad det färdiga alternativet hade kostat.

Annons