Hemköps e-handel når 1,7 miljoner svenskar

Ytterligare två nya butiker inför konceptet.

Vi har vid ett flertal tillfällen kunnat berätta hur Hemköp rullat ut sin e-handel till allt fler städer. I maj togs konceptet utanför storstäderna, närmare bestämt till Örebro och Linköping och så sent som i augusti berättade kedjan att även butiken i Kalmar skulle få del av kakan - efter att kunderna själva efterfrågat möjligheten att e-handla från butiken även där.

“Intresset ökar”

Nu står ytterligare två butiker på tur för att införa e-handel och denna gång är det Stattena-butiken i Helsingborg, butiken Smeden i Eskilstuna samt en helt ny butik i Kalmar.

Annons

- Intresset för att handla mat på nätet ökar och vi ser att vårt erbjudande, med endast 20 kronor för hemleverans, tagits emot väl av kunderna. Med ett brett sortiment av ekologiska varor, möjlighet att handla färdigmat från våra delidiskar och många vegetariska alternativ, finns det något för alla. Vi välkomnar tre nya orter och butikerna är förväntansfulla inför att kunna erbjuda hemleverans och ökad valfrihet i mathandlingen, säger Elin Jarl, pressansvarig Hemköp, i ett pressmeddelande.

Enligt Hemköp själva har nu butikerna som erbjuder kunderna att e-handla möjlighet att leverera mat till totalt 1,7 miljoner svenskar.

Annons