Henrik Sellberg blir chef för Avensia i Lund

Lämnar Capgemini för jobbet som utvecklingschef hos Avensia.

E-handelsleverantören Avensia har förstärkt sitt kontor i Lund med en person som företaget själv kallar “en av de mest branscherfarna cheferna i Sverige”, nämligen Henrik Sellberg. Han kommer närmast från en chefsroll på Capgemini och har arbetat med webbutveckling sedan 2002. Sedan 2004 har han arbetat med Episerver där han bland annat haft roller som systemutvecklare och sälj- och partneransvarig.

"Vill utveckla arbetssätten"

Nu hoppas han att hans breda erfarenhet ska komma väl till pass hos Avensia, där han blir utvecklingschef på kontoret i Lund.

Annons

- Att jag har erfarenhet från alla aspekter av konsultverksamheten är en av mina främsta fördelar. Jag tror att det hjälper mig att förstå varje unik situation som mina kollegor befinner sig i och kan därför vara ett bättre stöd, säger Henrik Sellberg.

På sitt nya jobb ska Henrik Sellberg bland annat arbeta med rekrytering och kundrelationer.

- Det är viktigt att få prova på mycket olika saker, men ändå enas om en väg framåt. Jag vill hela tiden utveckla arbetssätten och ser en nyckel i att göra saker enkelt med en bra och rak kommunikation, säger Henrik Sellberg.

Annons