Hittabox ökar och expanderar till Norge och Danmark

Den svenska samlingsplatsen för boxprenumerationer rullar ut sitt koncept i resten av Skandinavien.

När Hittabox.se lanserades i slutet av förra året var det med ambitionen att göra det lättare att hitta rätt bland alla boxprenumerationer som den senaste tiden sett dagens ljus. I dag har tjänsten kommit upp i ungefär 120 anslutna boxar och med det har det blivit dags för expansion utomlands.

Först ut är Danmark där sidan har fått namnet Findebox.dk. Till en början kommer den danska versionen att vara lite enklare än den svenska, men om någon månad är tanken att den ska ha vuxit till sig med bland annat kundchatt och recensioner.

Annons

- I september förväntar jag mig att vi är igång i Norge också och att vi samtidigt kan lansera marknadsplatsen där boxentreprenörer kan sälja äldre boxar för att rensa sitt boxlager och på ett smidigt sätt kunna generera lockande prenumerationserbjudanden, berättar Käthe Nilsson, grundare av Hittabox.se.

Samarbetar med boxföretagen

För att säkra ett kvalitativt innehåll kommer Hittabox att rekrytera skribenter och testare som ska se till att de nya sidorna håller samma nivå som den svenska. Dessutom försöker företaget att ta till sig vad personerna bakom de numera ganska många boxprenumerationerna efterfrågar.

- Vi lyssnar noga på boxentreprenörerna och deras utmaningar och tycker det är viktigt att de är delaktiga i utvecklingen av Hittabox.se och kommande relaterade sajter, säger Käthe Nilsson.

Annons