Hobbex fortsätter sin nordiska expansion

Hobbykedjan Hobbex expanderar till Mumins hemland och lanserar en finsk e-handel. Målet är att precis som i Sverige ta en ledande position, fast på den finska marknaden inom hobbyprylar och gadgets.

För två år sedan gav det gamla postorderföretaget Hobbex, som startades 1961, sin svenska e-handel ett rejält ansiktslyft. Drygt ett år senare gjorde Hobbex sitt intåg på den norska marknaden, och nu är det dags för ytterligare expansion med en ny finsk nätbutik.

– Nu får äntligen alla i Finland tillgång till Hobbex spännande erbjudande av Radiostyrda produkter, Luftvapen, Gadgets och Fritidsprodukter, säger Roger Halvarsson, VD på Hobbex.

Annons

Ett viktigt steg

Hobbex, känt bland många för den berömda ”Hobbex-katalogen”, har under de senaste åren genomgått stora förändringar. Förutom ett starkare sortimentserbjudande, tydligare och modernare butikskoncept har man satsat stort på e-handeln.

– Vi är glada över att ta detta viktiga steg i vår utveckling. Hobbex blir nu även ett finskt företag, vilket gör att vi kan växa vidare och ge finska kunder en bättre service och tillgång till vårt fantastiska sortiment, säger Roger Halvarsson.

 

Källa: Press

Annons