Hon tar över vd-posten hos Qliro Financial Services

Tillträder under 2018.

I augusti i år meddelade Patrik Illerstig att han avsåg att sluta som vd för Qliro Financial Services. Då tillsattes Eva-Lotta Berg Ljungström som tillförordnad vd och jakten på en mer permanent efterträdare inleddes. Nu meddelar Qliro Group att det arbetet är i hamn. Valet föll på Carolina Brandtman, som alltså blir ny vd för Qliro Financial Services.

LÄS ÄVEN: Patrik Illerstig lämnar Qliro Financial Services

Annons

Ska bygga upp kunderbjudandet

Carolina Brandtman kommer närmast från Santander Consumer Bank Sweden, där hon hade rollen som vd. Enligt Qliro Group har hon “betydande erfarenhet av finansiella tjänster” till både konsumenter och företag.

- Vi är mycket glada över att rekrytera Carolina Brandtman som ny Head of Qliro Financial Services. Carolinas gedigna erfarenhet och goda ledaregenskaper passar väl för Qliro Financial Services som växer snabbt inom finansiella tjänster för e-handlare och konsumenter. Carolina får en nyckelroll i att bygga Qliros digitala finansiella konsumenterbjudande, säger Marcus Lindqvist, VD och koncernchef för Qliro Group, i ett pressmeddelande.

Carolina Brandtman, som har studerat både vid universitetet i Örebro och vid Central Queensland University, kommer att tillträda sin nya tjänst senast under det fjärde kvartalet 2018. 

Annons