Hoppet är inte över gällande biljett till årets Emeet

E-handelskonferensen Emeet står nu för dörren. På torsdag i nästa vecka smäller det till och PostNords huvudkontor, Arken, öppnar upp för alla e-handlare. Om du inte lyckats få tag på en biljett finns det fortfarande en liten chans!

Knytkonferensen Emeet går av stapeln i nästa vecka. De som ännu inte lyckats få tag på en biljett bör snabbt lägga in en ansökan här. Då skriver man nämligen upp sig på reservlistan och dagarna innan evenemanget brukar det oftast trilla in en avbokning eller två. Då fyller vi på med de som ansökt om en biljett men ännu inte fått någon.

Annons

Middagen är spikad

Chansen att få en biljett med middag är dock mycket låg. Många har undrat om det blir någon middag, vilken är gratis för e-handlare, och framförallt var den kommer ta plats.

– Nu börjar det hända grejer! Middag spikad på Debaser. Det kommer bli 3-rätters middag med efterföljande styrdans (mycket osäkert i och för sig) men i alla fall drinkar och mingel. Fördrink på Debaser klockan 19 och portarna stängs 19:45, säger Rikard Westberg, projektledare och medgrundare av Emeet.

Efter dagens aktiviteter kommer bussar att avgå ifrån PostNords huvudkontor och ta deltagarna till centrum.

– Bussar kommer att avgå från Arken klockan 16:15 och 16:30 och de kommer att släppa av folk på lite olika platser i Stockholm. Lämna bilar hemma, det finns tunnelbana. Eventuellt kommer bussarna att köra en kort ubåtssafari i skärgården där deltagarna kommer att få spana efter ryssar, innan avlämning sker inne i centrala stan, säger en extatisk Rikard Westberg.

Spännande sessioner

Som tidigare meddelats skall vi i år styra upp gridden, tavlan med diskussionsämnen, lite mer än tidigare år. Detta för att minska pressen på morgonen. Vi kommer dock lämna plats för spontana idéer på morgonkvisten. Dan Nilsson som i år är ansvarig för gridden meddelar att arbetet med sessionerna går strålande.

– Gridden börjar se riktigt fin ut. Vi har i år arbetat med en expertpanel som identifierat vissa deltagare och ämnen som extra intressanta. Dessa har sedan kontaktats och flera kommer nu hålla i mycket aktuella sessioner som ligger helt rätt i tiden, säger Dan Nilsson.

Annons

Detta låter förstås spännande och är något som vi ser fram emot. Vi träffas som tidigare meddelats klockan 08:30 på PostNords huvudkontor i Solna (Terminalvägen 24) och då kan man spana in vilka ämnen man vill delta i under dagen. Eller varför inte slänga upp sitt eget ämne som man tror att folk vill dela sin kunskap om.

Om du måste avboka

Glöm nu inte Emeets stående motto, sharing is caring. Har du inte lyckats komma över en biljett ännu så kan du testa din lycka på följande länk. Med lite tur ses vi på torsdag!

Om man av någon outgrundlig anledning skulle vilja avboka sin biljett, vilket måste göras minst 48 timmar innan Emeet, så mailar man info@ehandel.se.

Annons