Hunkydory: VD:n lämnar och sajten ligger nere

Vad händer?

I slutet av 2017 försattes bolaget bakom klädmärket Hunkydory, HuDo Supply AB, i konkurs på egen begäran. Beslutet handlade om att grundarparet, Christopher och Ulrika Bjercke, hade bedömt att bolaget inte skulle ta sig ur den likviditetskris som de hade hamnat i.

Men grundarna gav inte upp på varumärket Hunkydory.

Annons

- HuDo Supply AB har gått i konkurs, men Hunkydory lever vidare. Hunkydory kommer fortsätta att satsa på sin e-com. Det kommer en ny plattform under hösten, sa Christopher Bjercke till Ehandel.se.

LÄS ÄVEN: Efter konkursen - Hunkydorys nätbutik tillbaka nästa vecka

Drygt ett år senare är Hunkydorys sajt stängd och det har den varit i en vecka, skriver Habit. Klickar man sig in på Hunkydory.com möts man av en text som säger att sajten är under konstruktion och att inga beställningar kan göras. Det framgår inte när webbutiken ska vara tillbaka, men det går att se sortimentet på sidan. 

Något har uppenbart hänt eller så jobbar företaget på något stort, då även Hunkydorys Instagram och Facebook inte har uppdaterats på sex veckor. 

Regerade som vd i tre månader

Samtidigt lämnar Maria Lundtang sin roll som vd på Hunkydory, efter bara tre månader. Maria lämnade posten officiellt i slutet av februari, och det bekräftar hon till Habit. 

Ehandel.se har varit i kontakt med Hunkydory som har valt att inte kommentera saken närmre. 

Annons