IDeal of Sweden nyanställer och flyttar till större lokaler

Garaget blev för litet - nu är det dags igen.

Bara under 2016 ökade iDeal of Sweden med 400 procent, och i februari kunde vi berätta att företaget - som startade i VD:ns garage 2014 - i år förväntar sig en omsättning på 70 miljoner kronor bara i den egna e-handeln.

Öppnar kontor i Stockholm

Företaget, som designar och säljer mobilskal, har dessutom en hel del försäljning hos återförsäljare. Räknar man även med den delen av verksamheten väntas den totala omsättningen landa på 150 miljoner kronor.

Annons
Annons

Nu står det klart att flytten från garaget inte räckte speciellt långt. Enligt nt.se, som berättar att iDeal of Sweden nyligen flyttade in i nya lokaler i centrala Norrköping, har det nu blivit dags för en ny kontorsexpansion. I oktober ska iDeal of Sweden utöka sin kontorsyta på nuvarande 180 kvadratmeter med 250 ytterligare kvadratmeter.

- Vi öppnar även kontor i Stockholm snart. Nyckeln till våra framgångar är vår marknadsföringsstrategi där sociala medier spelar en viktig roll, säger VD:n Joachim Lindström till NT.

Rekryterar till ledande befattningar

Och nu är iDeal of Sweden i full färd med att rekrytera personal som kan fylla de nya kontorsplatserna.

- Vi rekryterar tio personer den närmaste tiden. Det är flera inom ledande befattningar och vi behöver även social media-koordinatorer som följer trenderna på våra olika marknader, säger Joachim Lindström.

IDeal of Swedens affärsidé är att lansera mobilskal som ska följa olika trender. Som vi berättade i vintras är företaget etablerat i den fysiska handeln i 30 länder, och har nu ambitiösa planer på en global etablering av den egna e-handeln.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!