Indiska:s nya leveransidé – samarbetar med Urb-it

Kan i framtiden komma att omfatta även webbshoppen.

Efter morgonens nyhet om att Urb-it startar popup-butik på adventsaftnarna fram till jul, avslöjar nu tidigare konkurshotade Indiska att de inleder ett samarbete med företaget.

Samarbetet kickstartar med ett särskilt event där kunderna under en kväll - den 6:e december - ska kunna handla i Indiskas butik på Drottningatan i Stockholm mellan klockan 15 och 19 och sedan få varan levererad av Urb-it under dagen och kvällen, varhelst än kunden råkar befinna sig.

Annons

Enligt Inidiska ska konceptet underlätta för kunderna under julstressen.

- Vi vill underlätta och göra nåt kul för våra kunder i julstressen och genom ett samarbete med Urb-it i samband med en mysig julklappskväll kan vi göra det, säger Sofie Saberski, marknadschef på Indiska, i ett pressmeddelande.

Under nästa år kommer samarbetet med Urb-it utvecklas ytterligare och leveranserna kan eventuellt i framtiden komma att omfatta även kunder som beställer varor från Indiskas e-handel.

Indiska har, efter att ha varit nere för räkning, under den senaste tiden återhämtat sig som företag genom att satsa rejält på e-handel, både i Sverige och utomlands.

 

 

Annons