SPONSRAD ARTIKEL FRÅN OGOship
Inför Emeet Göteborg: OGOship gör internationell e-handel enkelt

Inför Emeet Göteborg: OGOship gör internationell e-handel enkelt

2018-09-10 08:00

Kundernas förväntningar på snabbhet och pålitlighet inom e-handeln ökar, och det är svårt att uppfylla förväntningarna, speciellt internationellt. Å andra sidan är möjligheterna inom internationell näthandel mycket större än lokalt, speciellt när den lokala konkurrensen ökar. Ökat intresse, och behovet att sälja internationellt, samt kundernas ökade förväntningar på kvalitet, orsakar ett problem för webbutiken, vilket det inte är enkelt att lösa.

OGOship lanserar en 3PL-helhetsservice i Sverige, som ska expandera webbutikens affärsverksamhet, speciellt internationellt. Tjänsten är uppbyggd så att internationella leveranser, liksom även den dagliga driften, blir lättare än någonsin. I tjänsten ingår bl.a. noggrant utvalda leveransalternativ, oberoende vart i världen försändelsen ska skickas, samt olika mervärdestjänster som ökar tillväxten, och som kunden kan aktivera när det behövs.

Det intressanta är att produkter kan placeras i ett flertal olika lager, i olika länder, i OGOship-nätverket, vilket gör att man, efter behov, kan leverera kundens försändelser från ett lokalt lager. Det här minskar kostnaderna och förkortar leveranstiderna, vilket innebär att man samtidigt kan betjäna kunderna både bättre och mera kostnadseffektivt.

Fler återköp

Vikten av en fungerande internationell leveranskedja framgår även av det faktum att undersökningar visar att positiva kundererfarenheter av leveranser ökar mängden återköp. En väl fungerande leveranskedja gör att affärsverksamheten kan expandera, och leder till lojala kundförhållanden.

Som OGOship-kund kan webbutiken erbjuda de egna kunderna, tryggt fungerande leveranser, oberoende var köparen befinner sig. Man kan bl.a. med 99-% säkerhet garantera köparen en kortare leveranstid, när man vet den plats köparen befinner sig. Kan köparen, när han/hon önskar, välja önskat alternativ bland de olika leveranssätten, beroende av hur snabbt och till vilket pris man vill få beställningen levererad.

Du kan läsa mer om OGOships tjänster här.

Så här fungerar det

OGOship samlar in största delen av den information som behövs för internationella försändelser, även när det gäller försändelser som behöver tulldokument, direkt från webbutiken, via den integration som installeras. Den är snabb och lätt att ta i bruk, och integrationen finns tillgänglig för de vanligaste e-handelsplattformarna. Man kan enkelt på egen hand sköta integrationen mellan myOGO warehouse management och den egna e-handelsplattformen.

Leveranser kan göras från ett centrallager, eller decentraliserat. Fördelningen av lagren till olika lagerenheter sker via ett användargränssnitt (myOGO warehouse management), i vilket man administrerar alla lager i OGOship-nätverket, alla produkter, försändelser och tilläggstjänster. Produkter kan placeras i olika lager i nätverket, för att sedan levereras därifrån det är mest lämpligt för respektive beställning.

Har du frågor om OGOships tjänster? Ta kontakt här.

Information om OGOship 
OGOship har sedan år 2011 varit en föregångare när det gäller logistik och lagerhantering inom näthandeln. Vi hanterar distributionen av fysiska varor inom e-handeln transparent, enkelt och kostnadseffektivt. Vårt huvudmål och grundläggande värde är att få våra kunders affärsverksamhet att växa. Allt vi gör, varje kompetens som vi tillför, gör vi för att våra kunder ska växa. OGOship fungerar via ett flertal lager som bildar ett nätverk, och som hela tiden utökas.
Kontakt:
https://ogoship.com 

 

Jobb på Ehandel.se

Plantagen Sverige AB söker:

Junior Webbredaktör

MM Sports söker:

Inköpare till MM Sports

iDeal Of Sweden söker:

Web Analyst

Topformula Healthcare AB. söker:

Online Merchandiser


Om Ehandel.se

Vi är en objektiv community och nättidning utan ägarintresse från leverantörer. Vårt mål är att främja svensk e-handel genom att sprida kunskap.

Kontaktinformation

info@ehandel.se

Vill du annonsera?

marknad@ehandel.se

Bolagsinformation

EHANDEL SE AB
Orgno. 556861-7517

Emblem Emblem Emblem
×

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Varje fredag får du exklusiva nyheter först av alla samt en summering av hela veckan. Stäng denna ruta