Ingelborns kärleksresa påbörjad – utlovar e-handel i nästa avsnitt

Samtalscoachen Elizabeth Feurst, 58, är hans nya fru.

Som vi nyligen kunde berätta så är e-handelskändisen Mats Ingelborn på väg att bli känd även utanför e-handelskretsar. Han är nämligen en av deltagarna i årets säsong av SVT:s serie “Gift vid första ögonkastet”.

Från och med idag finns det första avsnittet i serien ute på SVT Play. För den som kan hålla sig går det bra att vänta tills på söndag, då Mats Ingelborn även dyker upp i den vanliga rutan hemma i TV-soffan.

Annons

Gifter sig med samtalscoach

Efter att första programmet släppts står det nu klart att hans nya fru är Elizabeth Feurst, 58. Hon jobbar till vardags som samtalscoach och är enligt programmet singel sedan 7 år tillbaka, innan hon kom med i programmet. Hon har två vuxna barn och ingick alltså i ett regelrätt äktenskap med Ingelborn i höstas när serien spelades in.

För den som vill veta hur det går för paret får man nu följa dem under de åtta veckor då serien pågår.

"Skönt att väntan är över"

Själv tycker Mats Ingelborn att det är skönt att serien nu slutligen sänds.

- Det känns bra att väntan är över. Väntan har nästan varit det värsta… Det är så lätt att glömma och så kul att bli påmind om den där spännande tiden i höstas, skriver Mats Ingelborn - som även utlovar lite e-handelssnack redan i nästa avsnitt.

I avsnittet fick vi bland annat se Ingelborns reaktion när han fick veta att han skulle få vara med i programmet.

- Det är ju helt galet, såhär får ni inte säga bara. Okej. Jädrar! Oj. Jaha? Vad ska jag säga nu?, sa en överraskad Mats Ingelborn, bland annat.

"Fasiken, nu hände det!"

En stund senare reflekterade han ytterligare över sitt deltagande.

- Jag är schockad! Det är konstigt att man kan vara chockat av nånting som man varit förberedd på så många veckor ändå. Fasiken, nu hände det! Oväntat - men kul. Jävligt kul!

Annons

I första avsnittet berättade han också vad hans långsiktga mål med sitt deltagande var.

- Jag tycker personligen att det skulle vara väldigt trevligt om jag träffade nån som jag verkligen kunde bli gammal med. Och… Jag har ju några år kvar i alla fall att leva, sa Mats Ingelborn framför kamerorna.

Annons