Innebandybutik är åter med i matchen med ny e-handel

Assist, som är helt inriktade på innebandyprodukter, har en ny responsiv sajt med skräddarsydda funktioner som ska förenkla kundernas klubbval.

2001 startade Ove Siewer Assist, en butik som i dagsläget fyller 1 000 kvadratmeter med innebandyprodukter och tillbehör. Sedan 2003 har Assist funnits på nätet, och även om man bytt skepnad ett antal gånger sedan lanseringen, var det nu dags för ytterligare en förändring av Assist.se.

– Jag har hållit på med webbhandel väldigt länge, men känt att vi de senaste åren tappat lite och blivit fyrkantiga. Det är lätt att bli omsprungen i den här branschen, så det gäller att hänga med, säger Ove Siewer.

Annons

Unga kunder kräver mobil handel

Förutom att sajten skulle vara responsiv var det viktigt att det nya systemet skulle vara lätt att administrera med möjligheter att växa. Och eftersom Assist säljer innebandyklubbor och tillbehör som kräver inställningar i shopen där kunderna själva kan välja längd och vinklar för bladen, krävdes också skräddarsydda funktioner på sajten.

– Så fort jag såg den nya sajten i mobilen blev jag överlycklig, den är modern och snygg. Eftersom innebandy är en relativt ung sport, har vi också många unga kunder. Då är det väldigt viktigt att det är enkelt att göra ett avslut eller ett köp direkt i mobilen, säger Ove Siewer.

Annons