SPONSRAD ARTIKEL FRÅN Sitesmart
Investering och expansion

Investering och expansion

2018-11-12 08:00

Fyrtal i investerare satsar på Sitesmart för att expandera bolaget på den europeiska marknaden. Sitesmart har breddat sin ägarbas med erfaren investeringstrojka, tanken är att kunna erövra den europeiska marknaden. Investerarna kommer med erfarenheter från den finansiella sektorn, digitala strategier, försäljning och marknadsföring samt en stor dos entreprenörskap från flera egna bolag.

Det fanns tidigare kontakt med Sitesmart, men under sommaren intensiverades samtalen och tycke uppstod en varm dag i Motala.

- Det är ett supergäng som nu kommer jobba ihop med Sitesmart, så mycket erfarenhet och kontakter i samma bolag, säger Sitesmarts grundare Per Andersson.

Gruppens intresse var ursprungligen inriktat på Sitesmarts plattform. SiteSmart har alltid legat i framkant med sin tekniska utveckling och lagt så gott som alla resurser där. Trots det har man levererat ett hundratal e-shopar i Sverige. Med de nya ägarna får vi säljkraften och säljkanalerna vi saknat för att på allvar konkurrera med övriga leverantörer.

Tack vare plattformens flexibilitet och att man från början valt att fullt ut följa rekommenderade standarder finns en otrolig potential till skalbarhet och internationell expansion.

Mångdubblad omsättning

Målet är att mångdubbla omsättningen och inom en femårsperiod notera SiteSmart på börsen, säger en av investerarna. Nya kundsegment kommer att integreras samt nya partnerskap initieras för att kunna erbjuda kunderna helhetslösningar.

One-Stop Shop

Sitesmart skall bli en one-stop shop med erbjudanden såsom influencers, SEO, logistik samt helt nya kanaler för att nå kundens kund.

Att kunna kombinera Sitesmarts teknikkunskaper kring e-handel med gruppens kunskap inom affärsutveckling, expansion, logistik samt marknadsföring kommer göra Sitesmart mycket expansivt. De första stegen är redan tagna med kontor på Birger Jarlsgatan, initierad personalexpansion, första större europeiska kunden är på väg in och mycket intressanta kundcase kommer löpande att släppas.

 

SiteSmart
Smartast E-Handel vinner kunden.
Kontakt:
Per Andersson 
076-76 76 105
pelle@sitesmart.se 

Jobb på Ehandel.se

Jewelrybox.se söker:

E-commerce Ninja

Topformula Healthcare AB. söker:

Online Merchandiser

iDeal of Sweden söker:

CTO / SYSTEM DEVELOPER

Tailor Store söker:

Marketing Coordinator


Om Ehandel.se

Vi är en objektiv community och nättidning utan ägarintresse från leverantörer. Vårt mål är att främja svensk e-handel genom att sprida kunskap.

Kontaktinformation

info@ehandel.se

Vill du annonsera?

marknad@ehandel.se

Bolagsinformation

EHANDEL SE AB
Orgno. 556861-7517

Emblem Emblem Emblem
×

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Varje fredag får du exklusiva nyheter först av alla samt en summering av hela veckan. Stäng denna ruta