Investmentbolag är Mandel Designs nya ägare

Vi kan nu avslöja att den hemliga trion som tar över Mandel Design består av tre män från ett investmentbolag.

I november kunde vi avslöja att e-handelsföretaget Mandel Design skulle få nya ägare. Kalle Bodestig med fru ville gå vidare i livet, men ville däremot inte avslöja vilka som skulle ta över företaget i närmare ordalag än att det rörde sig om tre personer.

Nu kan vi dock berätta att de nya ägarna som ska driva bolaget vidare är investmentbolaget Di Stefano, Söderqvist & Co AB. Bakom bolaget står Karl Adam Söderqvist, Peter Sidenqvist och Luca Di Stefano.

Annons

Tanja Sakotic ska leda verksamheten

Den som kommer leda den huvudsakliga verksamheten framöver är dock Tanja Sakotic, som sedan tidigare har lång erfarenhet av e-handel från etablerade företag såsom Nelly.com, Schibsted och Ralph Lauren.

Under 2017 hoppas hon att företaget ska lyckas nå ut till både nya och gamla kunder.

- Mandel har idag en stabil kundkrets och har genom åren varit kända för sin leverans och service som e-handel. Med nya ägarna vill vi bibehålla våra lojala kunder samt få in fler kvinnor över 35 år, som är vår starka kundgrupp, skriver Tanja Sakotic i ett mejl till Ehandel.se.

"10 år i modebranschen"

Hon tror att hennes tidigare erfarenheter kan komma väl till pass inom företaget.

- Med cirka 10 år i Modebranschen ska det bli fantastiskt roligt att få hoppa på Mandel-resan! Jag är i grunden inköpare och har genom åren varit med i såväl inköp av externa varumärken men även produktion där jag utvecklat egna varumärken inom Kvinna och Man, skrev Tanja Sakotic på företagets blogg i samband med sitt tillträde.

Under året väntar också en “uppfräschning” av sajten och flera nya varumärken som ska spegla det aktuella modet.

Annons