Jotex känner sig hemma under Web Service Awards

Då var den den årliga WSA-galan avgjord. Ett evenemang där man prisar olika sajter utifrån besökare och kunders betyg. Vinnaren i e-handelskategorin blev Jotex som kammade hem priset för andra året i rad.

För femtonde året i rad arrangerades under gårdagen Web Service Award. En gala som främst handlar om kommuner, banker, förbund och samhällstjänster, men där även e-handlare har en chans att få med sig ett pris hem.

De nominerade i kategorin e-handel var i år, Granit, Indiska, Jotex och Runelandhs. Vinnaren blev, precis som förra året, Jotex med motiveringen:

Annons

– Jotex webbplats är ledande inom sin bransch och ger besökarna precis vad de behöver. Både besökare och jury inspireras till köp. Jotex erbjuder bra produktinformation och funktioner. Webbplatsen är transparent och lättnavigerad.

Sjätte nomineringen

Vinnarna har röstats fram via en undersökning där över 200 000 webbplatsbesökare deltagit och rankat sajterna utifrån bland annat funktion och design. En expertjury använder sedan besökarnas betyg som underlag för att kora en vinnare i de olika kategorierna.

Det här var sjätte året i rad som Jotex var nominerade och förutom segern i fjol kammade man även hem priset 2011.

Källa: Press

Annons