SPONSRAD ARTIKEL FRÅN Sitesmart
Kapa klick - innovativ kassa ökar konvertering markant

Kapa klick - innovativ kassa ökar konvertering markant

2017-09-29 08:16

Man brukar säga att det inte finns några genvägar till framgång. Men om framgång är just genvägar så ändrar vi konceptet för e-handel. Efter att det omtalade “one-click checkout ” patentet från Amazon förföll är intresset större än någonsin för innovativa lösningar med kortast möjliga väg till köp.

Kapa klick med ny innovation

Nu kommer nästa steg i evolutionen utav smidig köpprocess i formen av FetchCheckout (FCO) från SiteSmart. FCO gör steget att gå till kassa överflödigt då kassan istället kommer till besökaren. Oavsett om besökaren är i produktlistan eller på produktsida så fälls vid köpklick kassa ut direkt i anslutning till produkten.

Först ut med FCO är e-handeln Klockmaster som nyligen bytte till Klarna Checkout (KCO). För att se hur enkelt och smidigt det fungerar följ länken till Klockmaster.

Kombinationen utav KCO och ICO är ett bra exempel på modern innovation inom e-handel och sätter en ny ribba för den stenhårda konkurrensen på marknaden. Då övergivna varukorgar är mätbart relaterat till fler klick mellan önskan och köp så löser FCO ett välkänt problem. FCO är utvecklat utav SiteSmart som nu planerar att bygga ut för integrering av fler betal aktörer.

Tålamodet tryter snabbt och lojaliteten med ett varumärke minskar om webbupplevelsen är för dålig. Tydlig och snabb köpprocess är nyckeln till framgång. Detta framgår av nyutkomna E-handelsrapporten 2017 samt en undersökning som det svenska IT-företaget Apica gjort.

-”Det finns en tydlig allmän förväntan att sajter och appar skall prestera allt snabbare och bättre.” Säger Apicas vd Carmen Carey i ett pressmeddelande.

Så mycket mer än bara en e-handelsplattform

Företaget bakom FetchCheckout FCO, Sitesmart är såväl utvecklare av e-handelsplattform och strategisk partner inom e-handel. Genom nära samarbeten med sina kunder lyfter de medelstora e-handlare till högre omsättning och konkurrenskraft. Företaget har funnits med länge och är upcoming med teknisk innovation, flexibel plattform samt spetskompetens inom konsultationstjänster och support.

 

SiteSmart
Smartast E-Handel vinner kunden.
Kontakt:
Johan Svensson
0760 - 15 45 40
Johan@sitesmart.se

 

Jobb på Ehandel.se

iDeal Of Sweden söker:

Web Analyst

Jewelrybox.se söker:

E-commerce Ninja

Topformula Healthcare AB. söker:

Online Merchandiser

iDeal of Sweden söker:

CTO / SYSTEM DEVELOPER


Om Ehandel.se

Vi är en objektiv community och nättidning utan ägarintresse från leverantörer. Vårt mål är att främja svensk e-handel genom att sprida kunskap.

Kontaktinformation

info@ehandel.se

Vill du annonsera?

marknad@ehandel.se

Bolagsinformation

EHANDEL SE AB
Orgno. 556861-7517

Emblem Emblem Emblem
×

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Varje fredag får du exklusiva nyheter först av alla samt en summering av hela veckan. Stäng denna ruta