Keycrunch lanserar stöd för CDON Marketplace

Jetshop fortsätter utvecklingen av tjänsten Keycrunch efter förvärvet av teknikbolaget med samma namn. E-handlare som ansluter sig till tjänsten har nu möjlighet att sälja sina produkter via Cdon Marketplace.

I förra veckan meddelade E37 att man integrerat sitt e-handelssystem med Cdon Marketplace. Något som gör det möjligt för e-handlare med webbshop från E37 att enkelt sälja sina produkter även på Cdon.com.

Nu hakar även Jetshop på tåget och lanserar ett stöd för Cdon Marketplace med hjälp av tjänsten Keycrunch.

Annons

– Dom vanligaste frågorna vi får från webbhandlare handlar om just marknadsplatser. Vi har länge letat efter att komplettera vårt nuvarande erbjudande för Google Shopping med en seriös aktör inom marknadsplatssegmentet. Partnerskapet med Cdon.com Marketplace tillåter oss att erbjuda våra kunder en värdefull källa till mer försäljning, säger Christian Zanders, VD för Jetshop.

Oavsett e-handelsplattform

I maj förvärvade Jetshop resterande andelar i teknikbolaget Keycrunch efter att man redan tidigare under året gjort en strategisk investering i företaget. Nu fortsätter man alltså utvecklingen av tjänsten genom att erbjuda en färdig integration med Cdon:s marknadsplats via Keycrunch för alla e-handlare oavsett e-handelsplattform.

– Handeln på Internet behöver tillgängliggöras för fler aktörer. Att endast ha ett fåtal, stora webbutiker som är synliga leder till en försämrad konkurrensbild vilket i slutändan drabbar konsumenten. Med Keycrunch som integrationstjänst löser vi detta genom att på ett enkelt sätt tillgängliggöra försäljningskanaler utan krav på kunskap eller investering, säger Christian Zanders.

Källa: Press

Annons