Lagadmat.se fixar biffen när tiden är knapp

Tycker du idén med färdiga matkassar är bra men att tiden ändå inte räcker till? Då kanske Lagadmat.se kan vara något för dig. I stället för en färdig matkasse kan man nu abonnera på färdiglagad mat med leverans hem till dörren.

Försäljningen av mat på nätet fick rejält med fart under 2012. Näthandeln med mat ökade med 30 procent där det snabbaste konceptet är den färdiga matkassen. Nu kommer en mataktör som tar det hela ett steg längre.

Istället för en färdig matkasse tillhandahåller Lagadmat.se färdiglagad mat med hemleverans för familjer som vill äta bra mat, men ändå spara tid när det gäller matlagningen.

Annons

– Många av våra kunder är familjer som helt enkelt inte hinner laga mat på vardagarna. Med aktiviteter, långa arbetsdagar och fulla scheman väljer man något som går snabbt men kanske inte är det nyttigaste. Våra middagar består av vällagad husmanskost som vi lagar och levererar direkt hem till dörren, redo att värmas i ugn eller mikro, säger Andreas Eisner, Grundare av Lagadmat.se

Två olika abonnemang

För tillfället levererar Lagadmat.se till hushåll i Vallentuna, Täby och Danderyd. Andreas Eisner, som även är krögare och ägare till restaurangen jaktvillan i Täby, säger att stort fokus ligger på vällagad och fräsch mat med bra råvaror, korta transportsträckor och att det ska smaka lika gott som på restaurang.

Varje måltid ska räcka till en familj med två vuxna och två till tre barn. Middagarna levereras en gång i veckan och består av fyra måltider per vecka. Familjerna har möjlighet att välja på abonnemangsperioder mellan 1 till 4 veckor åt gången.

– Just nu erbjuder vi två middagspaket. Ett originalpaket och ett paket där vi har dragit ner på de synliga kolhydraterna. Med tiden kommer vi även att komplettera med en del överraskningar som passar både säsong och smak, säger Andreas Eisner.

Källa: Press

Annons