Lagerhaus nordiska E-handel redo för lansering

Snart lanserar Lagerhaus sin nya e-handel, en sajt som ska knyta nätet och de fysiska butikerna närmare varandra. I slutet av april är det dags för en lansering på den svenska marknaden och i början av maj öppnar man upp även för Norge, Danmark och Finland.

I början av mars flaggade Lagerhaus för att man skulle lansera en ny e-handelssajt för att möta den ökade efterfrågan, både i och utanför Sverige. Tanken med den nya sajten är även att tydliggöra kopplingen mellan webben och fysisk butik genom att hitta synergier till det nya butikskonceptet.

Nu är det snart dags för lansering och den 27 april ska den nya e-handeln se dagens ljus enligt inredningskedjan själva. Först ut är den svenska marknaden, men ytterligare länder står på tur inom kort.

Annons

Första butiken i Norge

Den 2 maj öppnar Lagerhaus nämligen sin första butik i Norge. Butiken öppnar i Norges största köpcenter, Strömmen Storsenter, strax utanför Olso, och samtidigt börjar man även att leverera e-handelsköp till Norge, Danmark och Finland.

– Vi har under lång tid haft önskemål från våra grannländer om leverans utanför Sverige och det är otroligt kul att vi nu kan möta den efterfrågan, säger Maria Åkfors, E-handelsansvarig.

Uppdaterad:

Datumen för lanseringarna har ändrats och den nya e-handeln lanseras 27/4 på Lagerhaus.com och leverans till Danmark, Finland och Norge startar den 2/5 2015.

Annons