Lågpriskedjans e-handel i aggressiv expansion

Willys e-handel ska gå som tåget.

Efter att ha börjat i liten skala under förra året och i slutet av året expanderat till Uppsala och Norrköping tar Willys nu ett större steg ut i landet med sin e-handel.

E-handeln som blivit utsedd till en av de billigaste när det kommer till hemkörning öppnar nu för nya kunder i Malmö, Luleå, Köping, Västerås och Bro. Näthandeln har tidigare endast servat kunder i Göteborg, Uppsala och Norrköping.

Annons

– Vi ser tydligt att intresset för att handla mat på nätet ökar. Många har hittills tyckt att det har varit på tok för dyrt att näthandla, men när det blir möjligt att handla till bättre priser är det också fler som väljer att hoppa på, säger Thomas Evertsson, VD på Willys.

I Malmö kommer Willys att erbjuda både hemleverans och upphämtning av färdigpackade matkassar i butikerna som finns på Emporia och Mobilia. Luleå blir Willys nordligaste e-handelsort och hemleverans och upphämtning kommer ske via Willys-butiken i Storheden.

Willys har cirka 200 butiker över hela landet och företaget omsätter drygt 23 miljarder kronor. Matkedjan ingår i Axfood AB.

Annons