Lars-Olof Norell blir styrelsordförande i Litium

E-handelsplattformen Litium med flera starka varumärken som kunder stärker nu sin styrelse.

Den tidigare Episerver-VD:n Lars-Olof Norell blir styrelseordförande för e-handelsplattformen Litium. Han efterträder Lars Karlsson, som kvarstår som ordinarie ledamot.

– Det känns riktigt bra och stimulerande att få in Lars-Olof som styrelseordförande. Hans kunskaper inom digital försäljning och erfarenhet av ledarskap blir en förstärkning inte bara för styrelsen utan för hela bolaget, säger Lars Karlsson.

Annons

"Stark potential för bolaget framöver"

Lars-Olof ska ha varit med och etablerat Capgemini i Norden och arbetade i bolaget under nästan 30 år. Efter det var han VD för plattformen Episerver och de senaste åtta åren har han lett utvecklingen av Knowits konsultverksamhet inom digital konsumtion.

– Det ska bli spännande att få vara med, leda och driva på resan framåt för Litium, som under de senaste åren etablerat sig som en av de dominerande e-handelsplattformarna i Norden. Vi ser en stark potential för bolaget framöver, säger Lars-Olof Norell, styrelseordförande i Litium.

Bland Litiums drygt 400 kunder finner vi Teknikmagasinet, Adidas, ÖoB, Gudrun Sjödén, Life, OBH Nordica, Jollyroom och NordicFeel.

Annons