Lekmer utökar sortimentet med en riktig skitsak

Lekmer.se, en av Nordens ledande nätbutiker för barnfamiljer, utökar sitt sortiment. Nu kan kunder beställa blöjor på sajten och få dem levererade hela vägen hem till dörren.

CDON-ägda nätbutiken Lekmer säljer idag bland annat leksaker, barnkläder, skötprodukter, barnvagnar, bilbarnstolar och barnrumsinredning. Nyligen valde man att utveckla sortimentet ytterligare i sin strävan efter att bli det kompletta varuhuset för barnfamiljen.

Nu har även blöjor introducerats i sortimentet, och blöjförpackningen som innehåller en månads konsumtion av blöjor, levereras direkt hem till dörren.

Annons

– Vi vet att många av våra kunder ville se blöjor i vårt ordinarie sortiment. Undersökningar visar dessutom att blöjor är en av de produkter som många barnfamiljer gärna önskar få hemlevererat då förpackningarna ofta är skrymmande. Vi har hittat en bekväm och prisvärd lösning på det problemet, säger Fredrik Palm, vd på Lekmer.se.

Ett fungerande koncept

Månadsförpackningarna innehåller mellan 124 och 240 blöjor beroende på storlek och kostar 299-349 kronor. För att få det levererat hem till dörren kostar det 29 kronor extra.

Under resten av det här året erbjuder man även sina kunder en prova-på-rabatt, något som verkar ha slagit väl ut.

– Försäljningen har hittills varit över förväntan vilket är fantastiskt kul. Vi har bevisat att vårt koncept för blöjförsäljning på nätet fungerar och vi har höga förväntningar på den fortsatta utvecklingen, avslutar Fredrik Palm.



Källa: Press

Annons