Litium integrerar Klarna Checkout i sin plattform

Plattformsleverantören Litium meddelar att man tillsammans med Klarna nu integrerat deras nya enkla kassa. De som använder Litium Studio skall därmed enkelt kunna installera Klarna Checkout.

– Litiums kunder passar mycket bra för Klarna Checkout och därför har vi byggt en koppling som gör det enkelt för dem att komma igång. Vi vill hjälpa kunderna att bli lönsamma på nätet och en så enkel köpprocess som möjligt ger bevisat högre konvertering, säger Henrik Lundin, produktchef på Litium.

Annons

Litium är långt ifrån först på bollen och stöd för Klarna Checkout finns numera i de flesta plattformar. Klarna är dock förstås glada över att lägga till ytterligare en partner kring sin checkout.

– Litium är en plattformsleverantör som inte bara vill leverera funktioner utan också hjälpa sina kunder att lyckas online. Därför känns vårt samarbete väldigt inspirerande, säger Pontus Andersson, försäljningschef för Sverige på Klarna. Vi ser fram emot att fortsätta skapa mervärde för handlarna och tillsammans med Litium öka deras försäljning online.

 

Källa: Press

Annons