Löwengrip om Jarno: ”En idol jag har följt i många år”

Ingen förstår sig på e-handel som Jarno Vanhatapio, enligt stjärnbloggaren Isabella Löwengrip.

Det är inte bara inom e-handelns innersta kretsar som NA-KD:s VD Jarno Vanhatapio väcker uppmärksamhet och får beröm, bland annat för sitt företags offensiva strategi på Instagram. Nu visar det sig nämligen att även toppentreprenörer som bloggaren och företagaren Isabella Löwengrip ingår i e-handlarens fanskara.

Efter ett möte mellan Jarno Vanhatapio, Isabella Löwengrip och Löwengrips kollega Pingis Hadenius, som för övrigt var en av talarna på e-handelskonferensen Gmeet, bloggade nämligen en förtjust Löwengrip att hon såg Jarno som “en av sina entreprenörs-idoler”.

Annons

- Om det är någon som kan bygga bolag, förstår sig på e-handel och sociala medier så är det Jarno. Det första Jarno sa till Pingis och mig när vi slog oss ner i en soffa på hotell Diplomat var ”Vad duktiga ni är, det är inte lätt att bygga upp ett så starkt varumärke som LCC på kort tid", skriver hon.

"Uppfattade Jarno som en varm person"

Isabella Löwengrip, som gjort sig känd för allmänheten under sitt tidigare bloggnamn Blondinbella, beskriver hela mötet som ett “wake up call” där det gick upp för henne att hon tillsammans med sina arbetskamrater har gjort en “rätt imponerande resa”.

- Jag blev så rörd, det var stort att det kom från honom. En idol jag följt i många år, skriver hon.

Nästa gång Löwengrip är på Västkusten tänker hon enligt sitt blogginlägg se till att hinna med ett besök på NA-KD:s kontor.

- Det är så mycket som är roligt i mitt jobb, men extra tacksamt är det just att få träffa alla fantastiska entreprenörer. Jag uppfattade Jarno som en varm person med stort hjärta. Det ska bli spännande att få följa NA-KDs resa till att bli ett stort globalt bolag. Dom är redan på god väg.

Annons