Lyko ger lagertips inför den hektiska julhandeln

För att en e-handel ska fungera optimalt måste lagret vara en välsmord maskin där alla anställda drar åt samma håll, särskilt i juletider. Det har man förstått på Lyko som nu släpper tidigare hemligt material gällande förhållningsregler för andra e-handlare att ta del av.

Det händer ibland att e-handlare bjuder in oss vanliga dödliga så att vi får en titt bakom kulisserna. Ger oss en glimt av vad som händer i e-handelns hjärta, vi snackar förstås om lagret.

Coolstuff har gjort det, och nu gläntar även Lyko.se, som nyligen gick samman med Bellbox för en multikanalsatsning i Norden, på dörren.

Annons

Lyko har sedan tidigare en uppskattad youtubekanal där man publicerar instruktionsfilmer och reklamfilmer. Nu släpper man dock något på tyglarna och publicerar fyra internfilmer som handlar om förhållningsregler och attityder på lagret.

Varning för starka scener

Filmerna visar hur en av de anställda fuskar med olika regler och vad följderna kan bli. Det varnas för starka scener i några av filmerna, något vi är beredda att skriva under på.

Vi kan också konstatera att på Lyko är man inte bara bra på det här med e-handel, man besitter även oerhörda talanger i skådespeleriets ädla konst.


Källa: Press

Annons