Lyxlirare på nätet levererar direkt till yachten

FarFetch, en onlinemarknadsplats inom lyxsegmentet, har lanserat en ny tjänst som innebär att kunder som kryssar runt i Medelhavet kan hämta upp sina nätköp i närmaste hamn.

Du vet den där känslan när man sitter på sin lyxyacht i medelhavet och suget att nätshoppa kryper på. En eufori som snart byts ut till en lite mer dämpad stämning då du inser att dina köp ändå inte kommer att levereras till solstolen på akterdäck.

Den stämningen hoppas FarFetch, en onlinemarknadsplats inom lyxsegmentet, nu råda bot på. Man har nämligen lanserat en ny leveranstjänst vid namn FarFetch & Away som gör det möjligt för deras kunder att hämta upp sina nätköp när de går i land i ett antal hamnar runt Medelhavet.

Annons
Annons

Prova och returnera direkt

Tjänsten är tillgänglig under perioden 8 juli till och med 16 september och omfattar ett dussin exklusiva semesterorter, däribland Cannes, Barcelona och Mykonos. När kunden väl lagt sin order på nätet är det bara att ringa ett specialnummer och välja vilken hamn beställningen ska hämtas upp i.

FarFetch skickar sedan ordern och den sista biten av leveransen sköts av en partnerbutiker på orten som snällt knallar ner till hamnen. Kunden har då även möjlighet att prova kläderna ombord för att lämna tillbaka det som inte passar till den utsände.

 

Bild: Arianna

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!