Madlady-grundaren om det bästa med Emeet Ilia Komorin

Madlady-grundaren om det bästa med Emeet

2017-03-29 11:42

Med en vecka kvar till Emeet passade vi på att ställa tre snabba frågor till Ilia Komorin, som kommer att vara på plats. Han är medgrundare av Madlady, som säljer kläder och mode på nätet.

Vad är det bästa med Emeet?

- Det är att man faktiskt kan delta i en diskussion och utbyta verkliga erfarenheter med andra e-handlare, till skillnad från andra events där det oftast är leverantörer som leder diskussionen och oftast ser e-handeln från ett subjektivt perspektiv. De eventen är såklart också bra, men då är det extra skönt att ha ett event som Emeet, där e-handlaren har rösten.

Vad vill du helst prata om på Emeet Helsingborg?

- Jag hade nog inlett en diskussion om “influencer marketing 2.0”. Det pågår något stort där ute och vi märker att många e-handlare märker av detta men håller tyst om det - vilket jag har full förståelse för. Men jag tror att e-handlare måste börja uppmärksamma den stora rosa elefanten som står mitt i rummet - innan den trampar ner oss allihop!

Varför är det så viktigt att man vågar dela med sig på Emeet?

- Events som Emeet är extremt viktiga för e-handlare. Vi i branschen är väldigt isolerade från omvärlden och det är bara under sådana här tillfällen som man får chansen att uppmärksamma andra på vad som pågår och vilka nya trender som har dykt upp. Vi branschkollegor måste hålla ihop. Det är lätt att man uppmärksammar ett problem inom branschen som man sedan håller för sig själv och när man väl inser allvaret så kan det redan vara försent.

Vi tackar Ilia för svaren och vill även passa på att säga att det finns ett tiotal biljetter kvar till Emeet-middagen samt några biljetter för dig som enbart vill vara med på dagen.

Sahra Thurdin

Eventkoordinator

Sahra är vår eventkoordinator och därmed vår eventchefs högra hand och den som hjälper till att ro hem alla våra framgångsrika e-handelskonferenser.

Jobb på Ehandel.se

Rofa Design AB söker:

E-Commerce Manager till Rofa Design

Mapiful AB söker:

Social Media Manager

iDeal Of Sweden AB söker:

E-commerce Coordinator

Emakina DBG söker:

Business Unit Director E-commerce


Om Ehandel.se

Vi är en objektiv community och nättidning utan ägarintresse från leverantörer. Vårt mål är att främja svensk e-handel genom att sprida kunskap.

Kontaktinformation

info@ehandel.se

Vill du annonsera?

marknad@ehandel.se

Bolagsinformation

EHANDEL SE AB
Orgno. 556861-7517

Emblem Emblem Emblem
×

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Varje fredag får du exklusiva nyheter först av alla samt en summering av hela veckan. Stäng denna ruta