Många ”nominerade” när Prisjakt utser Årets Nätbutiker

Då var det åter dags för det årliga inslaget där Prisjakts medlemmar ska rösta fram Årets Nätbutiker.

Prisjakt har dragit igång "Årets Nätbutik 2015", en tävling där sajtens besökare har chansen att rösta fram sina favoritbutiker under det gångna året.

Precis som vanligt är alla butiker som Prisjakt indexerat, det vill säga alla med minst en produkt i deras listor, med och deltar, och kan därför vinna, men det hindrar inte flera nätbutiker från att fiska lite extra röster genom att gå ut med att de nominerats till årets tävling.

Annons
Annons

Omröstningen pågår från den 4 november till den 1 december och kategorierna i år är "Ljud och bild", "Datorer och mobilt", "Hem, trädgård och vitvaror", "Sport och outdoor", "Skönhet, hälsa och livsstil", "Leksaker, barn och baby", "Film, spel och bok" samt "Bil och garage".

Vad är rätt medicin i år?

Självklart har man precis som tidigare år även huvudutmärkelsen "Årets Nätbutik 2015", som ges till den butik som får flest antal röster totalt sett. En utmärkelse som förra året togs hem av Apotea, och som därmed bröt Inets långa svit.

Butiker med ett omdömessnitt på över 9,7/10 och minst 10 omdömen, kommer även att delta i omröstningen "Bästa kundservice".

Nya butiker som har tillkommit efter 15 oktober 2014, och har omdömessnitt på minst 7/10 i omdömen, samt minst 10 omdömen, kommer att delta i omröstningen "Årets nykomling".

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!