MatHem prisade för sin virtuella butik och mobilapp

MatHem.se skapade tidigare i höstas en virtuell matbutik på Östermalmstorgs tunnelbanestation. Där kunde kunder handla via mobilen, och få sina varor levererade hem till dörren. Att veckohandla i tunnelbanan var uppskattat och nu har MatHems prisats för sin virtuella butik och mobilapplikation.

Den virtuella butiken var inte bara uppskattad av kunder, mobilapplikationen kammade också hem utmärkelsen Guldmobilen för Årets mobilinitiativ på Mobilgalan som ägde rum igår. Motiveringen löd:

”För sin välfungerande virtuella butik där mobiltelefonen får ersätta stress och tunga kassar.”

Annons
Annons

MatHems mobilapp finns för både iPhone och Android, och på MatHem var man såklart glada för uppmärksamheten.

– Vi vill göra allt för att förenkla våra kunders liv, med vår app kan de handla var som helst, när som helst. Vi är så glada och stolta över priset och att våra satsningar uppmärksammas, säger en glad Tomas Kull, grundare MatHem.

Poppade upp även i Malmö och Göteborg

Den virtuella butiken gav mersmak och i förra månaden dök den upp igen, och den här gången inte bara i Stockholm utan på ytterligare platser i landet.


För att beställa en vara scannar kunden streckkoden med sin mobil

Förutom på Östermalmstorgs tunnelbanestation och Centralstationen i Stockholm kunde även förbipasserande vid Centralstationerna i Göteborg och Malmö stanna upp och scanna de matvaror de önskade få hemlevererade.

– Vi vill hjälpa våra kunder att spara tid, inte bara genom att plocka ihop deras matvaror och köra hem dem. Utan också att det ska gå att handla var som helst, och när som helst på MatHem, antingen via appen eller datorn. Med de här kampanjerna hoppas vi att fler ska få upp ögonen för hur enkelt det är att handla hos oss, säger Tomas Kull.

Källor: Press (1, 2)

Annons
Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!