MatHem.se sätter en kändis på matkassen

E-handlaren MatHem introducerar ett speciellt samarbete med kändiskocken Tina Nordström gällande deras färdiga matkassar. Mat-Tina har komponerat en 3-dagarskasse som MatHem nu kommer att erbjuda under vecka 12 till 16. MatHem är givetvis mycket glada över detta samarbete och tror att matkassen kommer passa alla:

– Vi är väldigt glada att kunna presentera en 3-dagarsmatkasse tillsammans med Tina. Hennes genuina intresse för matlagning skiner igenom rätterna och vi är övertygade om att matkassen faller hela familjen i smaken. säger MatHems VD Tomas Kull.

Annons

Vi har undrat varför matkassarna på nätet, som håvar in riskkapital, inte skapar fler samarbeten med kändiskockar. Detta för att locka nya kunder till nätmatkassarna. Det skulle inte förvåna oss om det dyker upp fler samarbeten framöver. Tina Nordström säger följande om sin 3-dagarsmatkasse:

– Mina matkassar ska spegla min egen matlagningsfilosofi: inte för komplicerat, inte för många ingredienser, utan hälsosamt och med stora valmöjligheter. Två av recepten har jag tänkt ska vara busenkla, det tredje aningen mer avancerat.

Vi hoppas att det går bra för Tinas kasse och MatHems satsning på kändiskocken. Om ni är nyfikna så är de första rätterna följande:

  • Stekt salviakyckling med varm romanescosås
  • Ananas med kassler och citronkål
  • Lax stroganoff med buccatini

Källa: press

Annons