Mecenat köper Kurslitteratur.se – satsar på ”riktigt bra priser”

"Kommer gynna samtliga av våra partners".

Strax innan jul förra året, hade Mecenat förhandlat med Kurslitteratur.se och kommit till ett beslut, att Mecenat skulle förvärva litteraturaktören. Mecenat tar nu över en etablerad handelsplats för studenter. Sajten Kurslitteratur.se ska fortsätta att drivas i eget namn och med samma upplägg som tidigare.

- Det här kompletterar vårt erbjudande till studenterna på ett mycket bra sätt och vi får möjlighet att marknadsföra tjänsten till betydligt fler studenter än tidigare. Vi kommer också få en ökad trafikvolym till Mecenat.com vilket gynnar samtliga våra samarbetspartners, säger Jonas Levin, i ett pressmeddelande.

Annons
Annons

Mecenats position inom kurslitteratur blir nu ännu starkare, och de kommer alltid kunna erbjuda studenterna den kurslitteratur de behöver till bästa pris, menar Jonas Levin som är vd på Mecenat.

- Kurslitteratur är självklart en central del i studenternas vardag. När vi nu har köpt Kurslitteratur.se så kan vi dra nytta av samordningsfördelar så att vi alltid kan erbjuda studenterna den kurslitteratur de behöver till bästa pris. Om de inte hittar den bok de vill ha begagnad så erbjuder vi studentrabatt hos de stora nätbokhandlarna. Därmed kan vi alltid erbjuda bästa möjliga tillgång och riktigt bra priser på kurslitteratur oavsett om det är nytt eller begagnat, säger Jonas Levin.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!