Memnon lanserar transportmodul för Magento

E-handelsleverantören Memnon som erbjuder transportadministration lanserar nu en modul för den öppna plattformen Magento. Denna transportmodul skall göra att all hantering av transporter sköts direkt i webshopen.

- Efter att ha pratat med många e-handlare har vi ringat in de områden som många i branschen upplevt som omständiga. Vi arbetar nu aktivt med att ta fram lösningar som underlättar e-handlares vardag och ett första viktigt steg i detta är den nylanserad helintegrationen mot Magento, säger Leila Rosenstråle, ansvarig för Affärsutveckling på Memnon Networks.

Annons

Nätbutikerna Enkelt.se och E-lampor.se har testkört modulen och de verkar onekligen nöjda.

- Så som vi arbetade tidigare skulle vi aldrig ha kunnat hantera den ordermängd vi har idag. Tack vare integrationen mellan Magento och Memnon Apport har vi kunnat halvera tiden vi lägger på att boka en transport. Det är en väsentlig skillnad från tidigare och affären vi har idag hade helt enkelt inte varit möjlig utan det här. Integrationen har verkligen hjälpt oss att expandera, säger Clvr Shopping AB, företaget bakom nätbutikerna.

Källa: Press

Annons