Middagsfrid skickar matkassen till campingen

Pionjären inom färdiga matkassar via nätet, Middagsfrid, tar nu nästa steg i sin satsning på ett bättre mat-Sverige.

Nyligen kunde vi avslöja att Middagsfrid satsar på snabba leveranser tillsammans med transportföretaget Budbee.

- De kunder som har fått sin mat transporterad av Budbee är extremt nöjda med att kunna se leveransen i realtid och på minuten få besked om när maten kommer, sade Martina Nyman, marknads- och försäljningschef på Middagsfrid.

Annons

Nu meddelar Middagsfrid att de inleder ytterligare ett samarbete. Tillsammans med Swecamp, som ska vara Sveriges största kedja av anläggningar för camping och utomhusupplevelser, ska Middagsfrid nu bidra med kulinariska upplevelser.

- Det känns extra roligt att inleda ett samarbete med just Swecamp, som precis som vi säljer fantastiska upplevelser, i vårt fall kulinariska och för dem semesterupplevelser, säger Martina Nyman.

Börjar i Flottsbro

Att mat och friluftsliv går ihop kunde vi se igår när vi berättade om Friluftsmeny.se som ska bidra till det kulinariska ute i fält. Initialt kommer det bara att gå att få Middagsfrids matkassar till Swecamps anläggning i Flottsbro utanför Stockholm. Men inom en snar framtid ska företaget leverera till Swecamps alla anläggningar runt om i Sverige.

Swecamps gäster ska därmed få möjligheten att på ett smidigt sätt laga sina egna måltider i stugan, husbilen eller husvagnen.

- Att det är just Middagsfrids matkassar vi erbjuder känns extra roligt eftersom deras värdeord stämmer väl överens med Swecamps. Enkelt, njutfullt och klimatsmart med hög kvalitet skapat och levererat med mycket passion och hjärta, säger Emma Hermansson, kommunikatör för Swecamp.

Annons